Tacofredag

Så var dax igen, men denna gången på ett lite annorlunda sätt.
Kyckling, chipspanering och avokado.

Skär kycklingen i inte allt för tjocka bitar. 
Doppa i vispat ägg (med en aning vatten i) panera sedan i krossade naturella taco-chips 

Stek i olja och flytande smör. Inte på för hög värme. Då bränner chipsen och kyckling blir inte klar. Strö över tacokrydda tidigt i stekningen så kycklingen hinner att suga in smaken ordentligt.

Sallad, paprika, gurka, majs, créme fraiche, tacosås och avokado. Självklart kan man både byta och lägga till grönsaker men detta ä en väldigt fin kombo.
Trassla ihop med ett tortillabröd, klart att äta! Smaklig måltid! 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lunkan.blogg.se

Sandra Lundgren

RSS 2.0